Najnovšie recenzie zo sekcie Trezory
Nefunkčná čítačka odtlačkov. Načíta hocikoho aj bez registrácie
cena tovaru
Richter Czech RS 30 K vyhovuje mojím potrebám
kvalitou materiálu aj rozmermi.
- fajne
Opticum AX Samson
Pridané: 16. októbra 2020
(naposledy upravené 16. októbra 2020)
Zakúpený v eltrox.sk
- Takto som si predstavoval jednoduchý domáci trezor na uloženie cennejších vecí a hotovosti.
- Predpríprava na upevnenie na pevnú podložku, stenu alebo zabudovanie do steny a spojovací materiál v balení.
- Návod na obsluhu nie je v SK, iba v PL a EN. Dá sa síce stiahnuť z internetu, ale mal by byť v balení.
- Hodila by sa predeľovacia polička pre prípad, že potrebujete dve poschodia.
- Kryt priestoru pre vkladanie batérií je dosť slabý, pri prvom otváraní sa mi ho podarilo odlomiť.
- Ovládacie koliesko má veľmi malé a hladké plochy na uchytenie a otvorenie dverí trezora. Hodil by sa tam nejaký výstupok, drážkovanie, alebo aspoň vrstva nešmykľavého materiálu. Budem tam musieť niečo asi nalepiť, aby sa dali dvierka lepšie otvárať.
Chcel som jednoduchý domáci trezor na uloženie cennejších vecí a hotovosti tak, aby sa k tomu nedostal ktokoľvek a veľmi jednoducho. Po zabudovaní túto úlohu tento produkt spoľahlivo splní. Má dostatočný priestor na uloženie menších cenností a dokladov. Steny trezora sú z plechu, dvere sú dosť masívne a keď je trezor zabudovaný v stene, prípadného vlamača na niekoľko minút zabaví.
Keďže nemá stredovú poličku, je nutné doňho veci ukladať na seba.
Otváranie dverí je úplne zle vyriešené, úchopové plochy otočného kolieska sú celkom hladké a skosené, tak že pri potiahnutí za účelom otvorenia sa prsty skĺznu. Budem tam musieť nalepiť nejakú oporu pre prsty na pohodlné otváranie.
Ale čo čakať za tú cenu?
- Na moje potreby postačuje
- Labilná kľučka na otváranie
- Pri zadávaní kódu silno pýtajú čísla
- v porovnaní s ostatnými je otváranie elegantné a spoľahlivé
nedá sa upevniť inak, ako do podlahy
mohla by tam byť polička
- Snímač odtlačkov prstov s pamäťou až na 30 odtlačkov
- Netreba si pamätať žiadne kódy
- Vošla tam zbraň aj s originál kufríkom
Trezor vyzerá dobre a kvalitne, snímač odtlačkov prstov funguje spoľahlivo, ale mám ho len pár dní. Po 3 cudzích odtlačkoch nasleduje "alarm", skôr hlasnejšie 20 sekundové pípanie.
- spokojná
Už nikdy sa mi nestane , že vezmem pokladničku
a zabudnem na kľúče ....a prídem na to o 110 km od domu.
- kvalitny vyrobok
-odporučam
- funguje tak ako som podľa popisu očakával
- Kvalita, dodanie zodpovedajúca cene
uplna spokojnost
- Plní účel
- Možnosť ukotviť do steny aj do podlahy
- Väčší rozmer
- 2 kľúče v balení
- Zaberá priestor
Dobrý pomer cena výkon, plní účel.
Viem tam schovať fľaše s alkoholom pred svojimi pubertálnymi synmi aj pred sebou.
- dobre slúži na uchovávanie cenností
OK
- Spokojnosť s vybraným produktom
Spokojnosť s vybraným produktom
produkt zodpovedá cene
Cena je primeraná kvalite. Pri inštalácii odporúčam venovať zvýšenú pozornosť požiarnej odolnosti, ale tomu zodpovedá cena.
Celkovo som veľmi spokojný.
Zobrazujem 241 - 260 zo 359 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...18 Ďalšie »