Najnovšie recenzie zo sekcie Trezory
- Jednoduchá montáž, skladné, možno nenápadne umiestniť v byte
- Návod iba v nemčine a angličtine. Nenápadne umiestnené tlačidlo reset
- Ťažko hodnotiť čo mi nebolo dodané.
Presne taký produkt, ktorý som potreboval.
- šikovný trezor
- xxx
odporúčam
super kvalita a cena
- Postačujúci
Kniha je pomerne veľká a hlavne hrubá čo vzbudzuje zbytočnú pozornosť. Viac zmysel by dával menší formát. Dizajn obálky bol bohužiaľ len v tejto veľkosti, je to dosť nenápadný dizajn obálky čo je výhoda. Cez medzery je vidieť do vnútra aj keď je zamknutý. Imitácia obálky pôsobí naozaj ako kniha. Imitácia stránok je umelá hmota, aj na pohľad to hneď vidieť že niečo nesedí. Je to skôr pokladnička pre deti ako trezor.
- Kvalita zodpovedá cene
- Malá,praktická.Hlavne pre deti.
- Kvalita zodpovedá cene (korpus oceľ.plech, plastové vnútro,cylindricky zámok).
- Je z dobrého pevného materiálu, vzhľadom sa stratí medzi knihami v polici.
- Cenovo výhodné
- Vo vnútri je dostatok miesta.
- dobre sa odomyká
- žiadna
- pekne
4 priehradky na bankovky - sú pevnejšie
Je to materiálna aj psychologická istota, keby prišlo k nejakej udalosti / požiar, výbuch/
Za tú cenu výborný produkt, som spokojná. Funkčnosť a prevedenie ako u drahších modelov.
- Je to vyhodne ako darcek, moze sa pozit na peniaze ,doklady,sperky
- Spolahlivost
- jednoduchý trezor
- Ľahko prekonateľný. Na internete je množstvo videí ako ho otvoriť bez kódu a kľúča.
- Chýbal návod v slovenčine.
Slúži na uloženie osobných veci nie moc dôležitých, nakoľko je ľahko prekonateľný. Ale za nízku cenu splní svoje očakávania.
- oplati sa
Zvonku na rohoch trezora poškodená povrchová úprava a displej má vo vnútri čierne fľaky akoby bol poškodený tlakom "pretlačené" Aj vzhľadom na poškodenie svieti a je čitateľný. Občas po otvorení sa nedá zaistiť kľučkou lebo sa zasekne vo vnútri na hrote elektromagnetu. A treba následne odskrutkovať zadnú časť dvierok kde je uzamykací mechanizmus zatlačiť na zaisťovací hrot elektromagnetu a uvoľniť mechanizmus. Treba to asi trochu nastaviť a malo by to fungovať lepšie. Po menších úpravách to bude v poriadku. Aj keď za necelých 100 euro by som si predstavoval aspoň funkčnosť mechanizmu a nepoškodený displej to povrchové poškodenie náteru by tiež nemuselo byť. Ešte, že bude na mieste kde ho nebude vidieť. Treba zabezpečiť lepšiu manipuláciu už s vyrobeným tovarom od finálneho opustenia výroby, počas skladovania a následného predaja zákazníkovi.
Dobra cena presne nám vyhovuje je super
Zobrazujem 201 - 220 zo 359 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...18 Ďalšie »